Costel Pirvu

Licenta ABI 0080

0736.853.525

3 proprietati vezi anunturi

Am inceput activitatea de agent imobiliar in 1998. Inca sunt si acum - dupa 19 ani - pasionat de munca mea. Imi place sa realtionez cu oamenii, in ultimii ani am constatat ca pot sa-mi dau frau liber creeativitatii in domeniul prezentarilor multimedia devenind unul din cei mai importanti creeatori de continut relevant din piata imobiliara care conduce la construirea unei superioritati de nisa evidente intre celelalte proprietati concurente rezultand plusul de valoare indispensabil si suficient pentru finalizarea cu succes a tranzactiilor in toate cazurile.

- 19 Ani De Experienta Neintrerupta In Tranzactii Imobiliare cu peste 500 de Tranzactii - Vanzari si peste 300 de Tranzactii Inchirieri, Finalizate cu Succes in Portofoliul Activ Personal
- 17 Ani De Practica in Fotografie Imobiliara (Specializari in Fotografie Arhitecturala, Peisagistica, Astrofotografie, Fotografie de Noapte)
In prezent am fost admis si urmez cursurile Şcolii de Artă Bucureşti sectiunea Arta Fotografica
- Abilitati Avansate In Utilizarea Adobe Photoshop
- 2002 Absolvirea Cursului de Agent Imobiliar acreditat de Ministerul Muncii
- 2015 Absolvirea cu succes a cursului de Reprezentare a Vanzatorului de Proprietati Imobiliare:,, SELLER REPREZENTATIVE SPECIALIST, SRS'' - organizat sub egida prestigioasei asociatii americane: National Association Of Realtor avand Tainer American pe renumutul Zola Szerenceses, vicepresedintele asociatiei.
- 2016 : Participarea la Cursul - The Heart of Sales Bucuresti 2016 - Cu Reputatul Trainer Internatinoal Gil Li-ran

Contacteaza Broker

cod
Skip to toolbar