Buna seara,
Intr-adevar,cred ca toti brokerii ne-am lovit macar o data de refuzul altor colegi din breasla de a colabora,nu numai intre brokerii a 2 agentii diferite,ci chiar si in interiorul aceleiasi agentii.Am intalnit aceasta situatie,in interiorul unei agentii imobiliare mari din Bucuresti,nu are rost sa o numesc,unde datorita numarului mare de agenti,cei mai multi fara experienta si manati doar de dorinta de a castiga maximum de comision au refuzat categoric sa colaboreze.Intr-o agentie cu un nr mare de agenti,unde zonarea este stricta,colaborarea este cheia succesului.Pacat insa ca nu se si reuseste.Am activat un an intr-o astfel de agentie,a fost intr-adevar o “scoala”,dar,cu parere de rau cele mai multe lectii invatate au fost cele care s-ar incadra la capitolul:ASA NU!.
Deci,daca in aceeasi “ograda” nu reusesc 2 agenti sa colaboreze,ce pretentii sa mai avem la colaborarea intre 2 agentii diferite.Poate ca ar fi timpul ca multi dintre noi sa nu mai considere o alta agentie doar o concurenta,ci o potentiala colaboratoare.