#PGA1411625 - CARTIERE, TITAN

Detalii

  • Pret 73.900 €
  • IDPGA1411625
  • An constructie1979
  • Suprafata70 mp
  • ConfortI
  • Compartimentaredecomandat

Descriere

pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan reper 1decembrie 1918, confort 1 decomandat, avand suprafata de 73 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 7, intr-un bloc de 10 etaje, construit in anul 1979 si reabilitat in anul 2016, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul nu are modificari si poate fi imbunatat dupa bunul plac. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1411625.

Locatie

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.

Brokeri acreditati

Lista brokerilor acreditati ABI activi.
Click aici

Agentii partenere

Vezi agentiile partenere.
Click aici

Alege un broker

Gaseste brokerul cel mai potrivit pentru tine.
Click aici