#PGA1412796 - CARTIERE, DRISTOR

Detalii

  • Pret 83.000 €
  • IDPGA1412796
  • An constructie1984
  • Suprafata70 mp
  • ConfortI

Descriere

pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in dristor, reper benzinaria mol, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: lavabil; podele: mocheta; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1412796.

Locatie

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.

Brokeri acreditati

Lista brokerilor acreditati ABI activi.
Click aici

Agentii partenere

Vezi agentiile partenere.
Click aici

Alege un broker

Gaseste brokerul cel mai potrivit pentru tine.
Click aici