Brokerii ABI folosesc documente standardizate, tiparite pe hartie auto-copiativa (contractul de vizionare, comision etc.)

ABI, impreuna cu partenerul oficial pe probleme juridice, Casa de Avocatura Coltuc, a elaborat un set de documente standardizate armonizate perfect cu toata legislatia romaneasca, inclusiv cu prevederile legale privind protectia consumatorului. Brokerii imobiliari ABI au posibilitatea sa foloseasca aceste documente, fiind un argument forte in fata potentialilor clienti si un instrument de calificare si filtrare din start a potentialilor clienti.

La realizarea contractelor si-au dat concursul avocati si brokeri cu experienta si s-a ajuns la o forma care sa asigure brokerului un mod de lucru profesionist dar si prietenos cu publicul. Toate formularele tipizate sunt facute pe intelesul oricarui client, indiferent de pregatire.

Litigiile aparute in activitatea de broker si care au la baza formularele ABI, vor fi solutionate de casa de avocatura care a elaborat aceste documente, fara plata unui onorariu in avans. Brokerul nu va plati onorariu de reprezentare juridica decat ca procent din sumele recuperate efectiv de casa de avocatura. Procentele sunt negociate de ABI si sunt cele mai bune de pe piata. In acest fel brokerii ABI scutesc sume importante de bani ce se cheltuiesc in prezent cu onorariile juridice.

In plus, contractele expirate pot fi verificate de catre ABI astfel incat sa putem descoperi posibile fraude sau situatii in care clientul ocoleste plata comisionului catre broker.

Documentele sunt tiparite pe hartie auto-copiativa in carnete de 100 file (50 de contracte) si costa 20lei/carnet.

contract_verso_resize_resize Brokerii ABI folosesc documente standardizate, tiparite pe hartie auto-copiativa (contractul de vizionare, comision etc.)

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.