SCOALA DE BROKERI IMOBILIARI

SCOALA DE BROKERI IMOBILIARI

Incepand din toamna 2010 a luat fiinta prima scoala de brokeri imobiliari care se ocupa de instruirea brokerilor actuali si a viitorilor brokeri.

Primele cursuri sustinute de scoala sunt cele de initiere in meseria de agent imobiliar si au o structura gandita cu scopul de a crea bazele teoretice necesare pentru desfasurarea activitatii de agent imobiliar.

Plan de invatamant

Piata imobiliara – Termeni, definitii, bani, creditul, situatia economica si politica, cerere si oferta, investitii imobiliare

Notiuni de management general – Dobandirea competentelor necesare pentru punerea in practica a strategiilor potrivite fiecarui client

Drept si legislatie in activitatea imobiliara – Familiarizarea cu formularistica legala si cadrul juridic

Notiuni privind tipurile de bunuri imobiliare – Dobandirea competentelor pentru interpretarea juridica a bunului imobiliar.

Comunicarea si negocierea in intermedierea imobiliara – Dobandirea competentelor necesare unei comunicari interactive si participarea la negocieri. Dobandirea competentelor necesare pentru aplicarea managementului relatiilor cu clientii.

Finantarea tranzactiilor imobiliare – ipoteci, imprumuturi

Evaluarea imobiliara – notiuni generale

Cadastru – notiuni generale

Marketing imobiliar – Familiarizarea cu notiunile si tehnicile de marketing.

Utilizarea tehnicii informatice – Competente specifice privind utilizarea calculatorului si soft-urilor de gestiune si CRM imobiliar.

Detalii generale:

durata 25h concentrate in 5 zile a cate 5 ore de luni pana vineri sau vineri sambata si duminica cate 8-9 ore

tarif 300 lei

diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului

locatia: Bucuresti, sector 1, Calea Plevnei, nr. 61. et. 1, sala 11. (fosta Casa a studentilor)

inscrierile vor incepe cel mai tarziu pe 01.10.2010

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.