Seminarul “Haosul legislativ si fotografia” se amana.

Din motive administrative, seminarul ABI: “Haosul legislativ si fotografia” se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior.

Asociatia Brokerilor Imobiliari va invita la seminarul Modificarile legislative si impactul lor asupra activitatii agentiilor imobiliare. Fotografia in imobiliare.

Seminarul se adreseaza strict brokerilor imobiliari si are doua parti distincte.

Partea intai

Prima parte a seminarului va putea sa ne edifice cu privire la situatii practice de genul:

Care este cea mai potrivita relatie de munca intre agentie si agent? Contract de munca, contracte colaborare cu persoana fizica sau contract de prestari servicii cu un PFA?

Ce impozite trebuie platite la stat pentru plata salariului/comisionului agentului angajat? Dar si ce impozite se platesc pentru diversele forme de organizare.

Cum este cel mai bine sa fie organizate activitatea unei agentii? SRL, PFA, AF sau ÎI?

Citeste restul acestui articol →

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.