Toamna se numara bobocii la ABI

Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) este singura asociatie care a infiintat o scoala de brokeri imobiliari din Romania. In perioada 5-6-7 Noiembrie 2010 scoala isi deschide portile invitand cursantii sa participe la cursurile de specializare in domeniul imobiliar. Cu aceasta ocazie ABI are deosebita placere de a anunta inaugurarea noului sediu al asociatiei situat in cladirea Delea Noua Business Center, adresa Delea Noua numarul 3, etajul 5 (langa biserica Delea Noua).

Ne bucuram ca piata imobiliara a raspuns pozitiv ofertei noastre si va anuntam ca inscrierile pentru prima generatie de agenti imobiliari ai scolii ABI, s-au incheiat. Din dorinta de a incuraja agentii imobiliari sa participe in continuare la cursuri, intampinam toamna cu o noua oferta promotionala, taxa de inscriere la cursurile din luna noiembrie si decembrie fiind mentinuta la suma de 300 lei.

Cursurile vor fi predate de lectori specializati si autorizati, si se adreseaza atat nivelului basic de pregatire in domeniul imobiliar, persoanelor care doresc sa profeseze meseria de agent, cat si agentilor imobiliari cu experienta, care doresc sa se puna la curent cu noua legislatie, cu noile curente si tehnici de lucru.

Cursurile sunt subventionate de catre asociatie, iar diplomele sunt eliberate de catre Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii si obtinute in urma unui test de tip grila de evaluare a cunostintelor dobandite in timpul modulelor de curs.

Vezi aici lectorii ABI.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.