ABI da tonul la voie buna

Asociatia Brokerilor Imobiliari isi invita toti membrii la petrecerea organizata cu ocazia inaugurarii noului sediu al asociatiei. Va asteptam cu mic, cu mare, la evenimentul ce are loc vineri, 19 Noimebrie 2010 in cladirea Delea Noua Business Center (str. Delea Noua nr.3, et 5), la ora 18:00.

ABI da tonul la voie buna

 

Credem ca este momentul sa ne cunoastem mai bine si sa ne bucuram impreuna de momentele importante din viata asociatiei. Nu uitati de aparatul de fotografiat care va va fi foarte util vineri. Suntem siguri ca veti dori sa imortalizati cat mai multe din momentele serii. Va rugam sa lasati cravata acasa, dar sa nu uitati insigna ABI. De asemenea va sfatuim sa lasati masina in parcare pentru a putea savura linistiti un pahar (sau mai multe) de sampanie.

Inscrierea la distractie se face printr-o confirmare la numarul de telefon pus la dispozitie de catre secretariatul ABI – 0731.010.145 sau pe adresa de email secretariat@abi.org.ro, nu mai tarziu de miercuri, 17 noiembrie 2010, orele 18:00.

Atentie insa, intrarea la petrecere se face pe baza listei de confirmari si a legitimatiei de membru ABI. La eveniment sunt asteptati numai membrii ABI.

Va asteptam sa socializam impreuna!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.