Masa Rotunda „Legislatia in domeniul imobiliar”

Asociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza Joi, 18 Noiembrie 2010, incepand cu orele 10.00, o Masa Rotunda in cadrul careia se vor dezbate problemele de ordin juridic si modalitatile de imbunatatire a cadrului legislativ in domeniul imobiliar. Intalnirea se va organiza la sediu ABI, situat in cladirea Delea Noua Business Center, et.5 si are ca scop stabilirea unei strategii comune si infiintarea unui grup de lucru omogen si reprezentativ in vederea realizarii unui proiect de lege in domeniul imobiliar.

La eveniment au fost invitati in mod oficial, atat reprezentanti ai agentiilor imobiliare de top, cat si conducerile tuturor asociatiilor imobiliare. Totodata, avem ca invitati si reprezentanti ai domeniului juridic.

Asociatia Brokerilor Imobiliari doreste, prin intemediul acestui eveniment, sa ia initiativa in sectorul real estate, si sa gandeasca impreuna cu invitatii sai o noua lege imobiliara, care sa asigure brokerilor imobiliari un mediu de lucru potrivit. Pornind de la aceasta actiune, ABI intentioneaza sa initieze un cod de legiferare al profesiei de agent si broker imobiliar.

La prima editie, aceasta masa rotunda se va desfasura cu portile inchise, rezultatele intalnirii fiind date ulterior publicitatii.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.