Comunitatea imobiliara doreste unificarea tuturor fortelor sub egida unei singure entitati

Prima Masa Rotunda pe tema Legislatiei in domeniul imobiliar s-a incheiat cu succes. Ne bucuram ca jucatorii importanti din piata imobiliara au raspuns afirmativ initiatiei Asociatiei Brokerilor Imobiliari si suntem convinsi ca aceasta intalnire reprezinta prima caramida la temelia legislatiei din domeniului imobiliar.

In urma dezbaterilor s-a ajuns la concluzia ca pasul esential pe care comunitatea trebuie sa il faca, este sa se uneasca pentru formarea unei organizatii unice, care sa reprezinte vocea industriei imobiliare din Romania.

Multumim tuturor participantilor la acesta prima intalnire: Valentin Ilie si Andrei Sarbu (Coldwell Banker), Adrian Sischin (RE/MAX), Cornel Istode (Century 21), Dan Negulescu si Sorin Varvara (APAIR), av. Ionel Vacarescu, si binenteles, gazdele evenimentului, Dragos Vilceanu si Claudiu Hategan (ABI).

Urmatoarea intalnire pe aceasta tema va avea loc Joi, 9 Decembrie, la ora 10, la sediului ABI. Intrunirea se va desfasura cu usile inchise si va avea ca scop constituirea noii entitati. Organizatorul evenimentului, ABI, va avea din nou onoarea sa ii invite la intalnire pe principalii actori de pe scena pietei imobiliare din Romania.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.