Noua lege imobiliara prinde contur

Cea de-a doua intalnire a celor mai importanti jucatori ai pietei imobiliare, a avut loc Joi, 9 decembrie 2010. Valentin Ilie (Coldwell Banker), Adrian Sischin (RE/MAX), Cornel Istode (Century 21), si  gazdele intrunirii, Dragos Vilceanu si Claudiu Hategan (ABI) s-au asezat din nou la aceeasi masa si au format, de aceasta data, echipa care sa reprezinte vocea unica a pietei imobiliare din Romania.

“Patronatul Industriei Imobiliare”,  unica organizatie al carei nume s-a stabilit in cadrul sedintei de ieri, este formata din entitati de tip patronal, cu membri persoane juridice. Fiind la inceput de drum, suntem in cautare de noi membri fondatori. Drept urmare, pana in ianuarie 2011,  invitam companiile interesate sa devina membri fondatori ai acestei noi organizatii ce va lupta pentru legiferarea profesiei de agent/ broker imobiliar sa ni se alature.

Haideti sa ne unim fortele pentru a ne apara impreuna interesele. Puterea noastra creste impreuna cu voi!

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la office@abi.org.ro

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.