Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari

Catalogul Oficial al Brokerilor ImobiliariAsociatia Brokerilor Imobiliari are la baza principii ce vin sa imbunatateasca statutul brokerilor imobiliari. ABI urmareste instruirea, dezvoltarea si evolutia permanenta a brokerilor si realizeaza campanii de informare a publicului larg privind serviciile imobiliare si standardele oferite de catre brokerii imobiliari. Drept urmare, la inceputul noului an, asociatia va lansa pe piata prima editie a Catalogului Oficial al Brokerilor Imobiliari. Este un pas important pe care asociatia il va face pentru ca isi respecta si isi sustine in mod permanent brokerii membri.

Catalogul Oficial Brokerilor Imobiliari este singura publicatie de pe piata romaneasca care prezinta in paginile sale profesionistii sectorului real-estate si va fi distribuita ca supliment al unei reviste economice de mare tiraj. Astfel, oricine va dori sa apeleze la un broker imobiliar acreditat, il va putea gasi in paginile acestei noi publicatii.

Brosura va fi tiparita in format A4 si va cuprinde informatii despre asociatie, contractele standardizate, asigurarea juridica, asigurarea profesionala si scoala ABI. In partea a doua a acestei publicatii vor fi prezentati toti brokerii acreditati ABI. Acesta este si motivul pentru care ii rugam pe brokerii nostrii sa-si actualizeze profilele online de pe www.abi.org.ro, pentru a le putea prelua spre publicare.

Catalogul va fi editat cel putin semestrial. Prima editia va vedea lumina tiparului in a doua jumatate a lunii ianuarie 2011.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.