Conferinta “Angajatul Liber”

Qipa Professional Development Division vă invită sâmbătă, 29 ianuarie 2010 de la ora 10.00, la cea de-a 13-a conferinţă intitulată “Angajatul Liber”, eveniment ce se va desfăşura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Invitatul special al acestei conferinţe este Răzvan Spiridon, Redactor-Şef Men’s Health.
Conferinta “Angajatul Liber”Evenimentul reprezintă o invitaţie la o nouă abordare a statutului de angajat şi o încurajare pentru dezvoltarea unei mentalităţi de freelancer. Indiferent de statutul pe care îl avem (angajat, liber profesionist, angajator, investitor), mentalitatea de freelancer este un atu în a ne face treaba mai bine, mai eficient şi, mai ales, mai relaxat.
Speaker: Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Grand Ballroom D
Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
10:00 – 13:00
* Este o invitaţie la o nouă abordare a statutului de angajat şi o încurajare pentru dezvoltarea unei mentalităţi de freelancer
* Această conferinţă este oferită gratuit
* Nu este o prezentare de companie/ nu este un eveniment de vânzare
* Puteti forward-a această invitaţie oricărei persoane interesate de subiect.
* Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi Qipa.net
* Confirmaţi prezenţa dvs. la Qipa@Qipa.net până pe 27 Ianuarie (locuri limitate)
Despre Qipa
Qipa Individual Development a luat fiinţă în 2003 şi aduce împreună traineri cu cel puţin 7 ani experienţă în domeniu. Conceptul-cheie al Qipa este Dezvoltarea Individuală, atât în plan Profesional şi Personal (relaţiile cu cei din jur), dar şi dezvoltarea individului în raport cu sine însuşi. Programele de dezvoltare a competenţelor profesionale în care Qipa este specializată sunt: Vânzări, Marketing, Negociere, Prezentare, Comunicare, Management, Leadership, KAM, CRM, Team Building.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.