Training: Fotografia in imobiliare

Majoritatea considera ca stiu sa faca poze, si este adevarat. Insa sa captezi imagini de calitate este mult mai dificil. Fotografiile in imobiliare sunt o „specie diferita ce trebuie sarespecte anumite criterii.

Veti afla aceste reguli esentiale, dar si multe altele, de la Dan Calin, fotograf profesionist, licentiat in fotografie si cu o experienta de aproape 10 ani in realizarea de fotografii in acest domeniu.

De la Dan vom afla cum alegem un aparat de fotografiat potrivit pentru imobiliare, la ce parametrii trebuie sa ne uitam cand alegem un aparat si ce aparate sunt acum pe piata ideale dpdv calitate/performante/pret.

Dan ne va invata cum sa facem o fotografie in interiorul unei camere, cum sa fotografiem cu lumina in fata si multe alte secrete si trucuri folositoare in munca de zi cu zi a brokerului imobiliar.

De asemenea, toti participantii vor putea sa apeleze pe loc la Dan pentru una-doua fotografii profesioniste, pentru uzul personal.

Training: Fotografia in imobiliareIn final vom invata cum sa editam fotografiile. Ce softuri putem folosi pentru procesarea lor, cum punem automat un watermark, cum redimensionam si optimizam automat un set intreg de fotografii.

Cand?
Joi 17.02.2011 ora 9:00

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Desfasurator:
09:00  inregistrare participanti
09:30  training, partea intai
11:00   networking
11:30   training, partea a doua
12:30   mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
30 lei (TVA inclusa) pentru inscrierile online pana pe 16.02.2011
50 lei (TVA inclusa) pentru inscrierile ad-hoc.
* ceaiul si cafeaua sunt incluse

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

Numele si prenumele: ___________
Agentia: __________
Numarul de persoane: __
Telefon de contact: __________
Email de contact: __________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca are calitatea de membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.