Parteneriatul ABI – KIWI Finance

kiwi2Asociatia Brokerlor Imobilitiari (ABI), cea mai mare asociatie imobiliara din Romania, cu cei mai multi membri, impreuna cu KIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, au semnat un acord de colaborare, in vederea oferirii unui pachet complet de servicii clientilor interesati de achizitii imobiliare. In baza acestui parteneriat, tranzactiile imobiliare derulate prin intermediul brokerilor ABI vor beneficia de suportul consultantilor KIWI Finance, in ceea ce priveste gasirea solutiei optime de finantare. Parteneriatul incheiat de KIWI Finance si ABI corespunde viziunii comune a ambilor parteneri de a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de potentiali cumparatori de imobile cu cele mai bune oferte de pe piata..

De ce parteneriatul cu Kiwi?

In momentul de fata ofera solutii alternative si acces la cele mai bune produse de creditare. Recent, Kiwi Finance a iesit pe piata cu un nou produs exclusiv – creditul ipotecar cu cea mai mica DAE de pe piata (6,36%), ce vine la pachet cu o polita de asigurare gratuita ce acopera intreaga perioada de creditare (pana la 30 de ani). Mai mult, KIWI Finance nu percepe comisioane de analiza a dosarelor de credite, ofera consultanta gratuita si costuri zero de acordare a creditelor.

Aplicatie web

Parteneriatul este sustinut tehnic de o aplicatie online dedicata, conceputa special pentru gestiunea contractelor de creditare si faciliteaza interactiunea intre brokerul ABI, brokerul KIWI si clienti. Accesul la aplicatie se face aici.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.