Bun de tipar pentru Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari

Toti brokerii imobiliari membri ABI sunt rugati sa-si actualizeze profilele de pe website-ul asociatiei www.abi.org.ro. Informatiile de pe site vor fi tiparite in catalog.

Brokerii care doresc sa apara in sectiunea Premium trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita pe secretariat@abi.org.ro. Formularul se gaseste in sectiunea documente de pe site sau aici: cerere inscriere in Catalogul Oficial ABI (99)

De asemenea, pentru sectiunea Premium avem nevoie de fotografii in format electronic de buna calitate.

Formalitatile de inscriere in sectiunea premium se pot realiza si direct la sediul asociatiei unde se poate completa formularul si se pot face fotografii de calitate pe loc. Sesiunea de fotografii are loc la sediul ABI luni 28 martie intre orele 10:00 si 12:00. Termen limita de depunere a cererilor este luni 28.03.2011 ora 12:00.

Pentru a intelege care este modul de listare a brokerilor in catalog, vedeti prezentarea aici: https://docs.google.com/present/view?id=d5k8frj_0nt67p7cs

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.