Zilele imobiliare – 14-17 aprilie – Piata Constitutiei

Zilele imobiliare – 14-17 aprilie – Piata ConstitutieiAsociatia Brokerilor Imobiliari (ABI), in parteneriat cu Târgul Imobiliar National (tIMOn), are placerea sa va invite în perioada 14-17 aprilie 2011 la ”Zilele Imobiliare”, eveniment organizat în cadrul Targului Imobiliar National ce va avea loc în Piata Constitutiei.

Prima editie a ”Zilelor Imobiliare” aduce in discutie cele mai arzatoare subiecte pentru industria imobiliara autohtona. Intr-un moment important cum este actualul context economic, finantatorii, dezvoltatorii, brokerii imobiliari, clientii si alti reprezentanti direct interesati vor dezbate in cele 2 zile de conferinte sansele de relansare ale proiectelor imobiliare abandonate, vor creiona portretul-robot al lucratorului in imobiliare, vor face bilantul programului ”Prima casa” si vor raspunde la intrebarea ”Cat de credibili sunt indicii imobiliari?”.

Doua zile de conferinte, doua sali in care se vor desfasura simultan workshop-uri, peste 10 subiecte de discutie pe teme de real-estate.

Tot in cadrul ”Zilelor Imobiliare”, va avea loc si prima editie a Salonului de joburi dedicat exclusiv domeniului imobiliar (16-17 aprilie).

”Criza economica i-a scos din piata pe acei brokeri sau agenti imobiliari care nu erau profesionisti si a dus la aparitia proiectelor imobiliare fantoma. Au ramas in picioare doar aceia care stiu ce inseamnă real-estate si cum se face performanta. Criza economica nu ingroapa, ci scoate in fata performerii. Evenimentul este prima oportunitate de a-i strange la un loc pe toti cei direct interesati de domeniul imobiliar,” considera Dragos Vilceanu – Presedintele ABI.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana marti, 12 aprilie 2011. Programul complet al evenimentului va fi publicat pewww.zileleimobiliare.ro.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.