Salonul de Joburi Imobiliare: 16-17 aprilie, Piata Constitutiei

Cel mai important eveniment de profil imobiliar din tara, Targul Imobiliar National, devine in exclusivitate locul de unde incepe recrutarea calificata pentru agentiile imobiliare. In zilele de 16 si 17 aprilie, ABI si tIMOn organizeaza primul Salon cu joburi exclusiv din domeniul real-estate.

Salonul de Joburi Imobiliare propune agentiilor o metoda activa de identificare a celor mai potriviti candidati. Inmanarea personala a CV-ului de catre candidati este cea mai eficienta metoda de a economisi resurse financiare si timp in procesul de recrutare si ofera posibilitatea de a petrece timp cu acestia, intr-o ambianta profesionista.

Agentiile sunt incurajate sa isi formeze profesional candidatii recrutati prin a le oferi cursuri acreditate ABI , sustinand astfel profesionalizarea meseriei de broker imobiliar.

Salonul de Joburi Imobiliare va beneficia de mediatizare intensa datorita partenerilor media, printre care si cel mai cunoscut portal de joburi, Ejobs.

La prima editie, participarea ca expozant la Salonul de Joburi Imobiliare este gratuita.

Programul de vizitare pentru canditati este:
Sambata 16 aprilie 2011 – orele 10 – 18
Duminica 17 aprilie 2011 – orele 10 -17

Pentru inscriere, trimiteti cererea de participare pe adresa secretariat@abi.org.ro, pana la data de 14.04.2011.

Download cerere: cerere salon de joburi (252)

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.