Gaseste brokerul potrivit pentru tine. Am lansat motorul de cautare brokeri!

Îţi personalizezi tot mai mult viaţa şi cauţi parteneri de încredere pentru tot ceea ce ai nevoie. Lucrezi cu o anumită bancă, îţi faci majoritatea cumpărăturilor de la un anumit magazin, apelezi la un anumit electrician sau IT-ist ş.a.m.d.

De ce nu faci acelaşi lucru şi atunci când vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate imobiliară? De ce nu ai avea propriul tău broker imobiliar?

Gaseste brokerul potrivit pentru tine. Am lansat motorul de cautare brokeri!Nu mai căuta apartamentul, casa ori terenul de care ai nevoie pentru că, în acest fel, vei fi obligat să lucrezi cu brokerul care le promovează şi pe care s-ar putea să nu-l placi!

Mai bine alegeţi de la bun început brokerul pe care ţi-l doreşti.

Acum poţi face acest lucru pentru că ABI nu promovează proprietăţi, ci brokeri imobiliari. De aceea am lansat primul şi singurul Motor de căutare a brokerului imobiliar potrivit pentru tine. ABI îţi pune la dispoziţie cea mai avansată metodă de identificare a brokerului imobiliar potrivit pentru tranzacţia de care ai nevoie.

Încercă motorul de căutare brokeri: https://abi.org.ro/cauta-broker/

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.