Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari a vazut lumina tiparuluiCatalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari a vazut lumina tiparului

Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari a vazut lumina tiparuluiRevista Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari cuprinde absolut tot ceea ce este necesar sa se cunoasca despre tranzactiile imobiliare prin brokeri si cum putem recunoaste persoanele acreditate sa practice aceasta meserie. Totodata revista cuprinde:

Prezentarea asociatiei ABI;
Prezentarea proiectului de lege imobiliara;
Prezentarea contractelor standardizate folosite de catre brokeri;
Prezentarea asigurarii profesionale;
Prezentarea codului etic al brokerilor;
Prezentarea scolii ABI si a cursurilor de specializare organizate de catre asociatie;
Lista oficiala ce contine brokerii acreditati ABI.
Catalogul a fost tiparit in 10.000 de exemplare si a fost distribuit ca supliment al revistei Capital (doar in Bucuresti) in data de 11.04.2011

Brokerii interesati de achizitia Catalogului sunt asteptati la sediul asociatiei din Delea Center et.5 (str. Delea Noua nr.3)

Editia electronica a Catalogului poate fi consultata aici:

http://flash-pub.com/pub/ebooks/361e8515b5/index.php#/0

Editia a doua a catalogului va aparea luni 10.10.2011 impreuna cu revista Capital.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.