Curs reprezentare. Invata din mers cum sa castigi exclusivitati.

Asociatia Brokerilor Imobiliari continua campania de instruire a brokerilor imobiliari si ofera sprijin acelora dintre voi care isi doresc sa avanseze in cariera. Cu acest scop, va invitam la trainingul de Reprezentare.

Lector va fi unul dintre cei mai cunoscuti practicieni ai reprezentarii: Dorin Popescu

Dorin Popescu

Dorin Popescu

Dorin este coordonator de vanzari in cadrul agentiei Dynamic City.  A inceput ca agent in urma cu 5 ani iar acum se ocpupa de instruirea, motivarea si ghidarea agentilor imobiliari.

“Cand eu am inceput in vanzari, compania la care lucram producea reviste. Noi controlam produsul si asta imi placea. In momentul in care am intrat in imobiliare as fi dat orice ca sa invat cum sa controlez macar una dintre parti, sa muncesc cu folos, si sa castig constant.

Asa am inceput aceasta calatorie.

Am fost la cursuri in tara si in afara facute de firme internationale si francize renumite din domeniu, am vazut zeci de traininguri, am citit o multime de carti, dar adevarata schimbare s-a produs cand am mers la intalniri cu vanzatorii de top. Si ce am observat acolo este ca ei faceau lucruri simple dar ALTFEL decat le faceam eu.

Spre exemplu dupa ce faceau calificarea clientului in timpul discutiei puneau agresiv la indoiala motivatia lui de a vinde! Si mie nu-mi venea sa cred cum clientul motivat incerca sa se justifice si cum isi dorea sa-l convinga pe agent de faptul ca el chiar vrea sa vanda!

Si cu cat observam lucruri de acest gen repetandu-se si FUNCTIONAND imi dadeam seama ca in spatele lor exista o reteta!

Insa unul din lucrurile de care m-am lovit atunci cand am inceput sa studiez tehnicile agentilor de top este ca fie erau prea generale, fie nu erau adaptate pietei romanesti,  vanzatorului si cumparatorului roman. Asa ca ceea ce am facut a fost sa le adaptez, sa le testez in piata de zeci de ori, sa gresesc si sa repet acele greseli pana am inteles ce functioneaza si cum functioneaza. Iar voua va voi arata ce a functionat pentru mine si pentru altii si ce poate sa functioneze pentru voi.”

Acum sunteti pe cale sa faceti primul pas in a invata secretele exclusivitatii cu vanzatorii dar si cu cumparatorii. La finalul intalnirii veti fi capabili sa deschideti discutia despre exclusivitate cu un client si sa ii castigati increderea in asa fel incat acordul de reprezentare sa fie ca un pas natural al tranzactiei.

Cand?
Miercuri 11.05.2011 ora 9:00

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Program:
09:00 inregistrare participanti
09:30 training, partea intai
10:30 pauza
11:00 training, partea a doua
12:00 mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
50 lei (TVA inclus) pentru inscrierile pana pe data de 09.05.2011;
70 lei (TVA inclus) pentru inscrierile ad-hoc.

* ceaiul, cafeaua si rontanelele sunt incluse
* membrii ABI beneficiaza de o subventie in valoare de 20 de lei

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

Numele si prenumele: ___________________
Agentia: _________________
Telefon de contact: ______________
Email de contact: _______________

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.