Esti Broker Imobiliar? Fa o fapta buna. Mai sunt doar 7 zile in care mai poti directiona cei 2% din impozitul pe venit!

Esti Broker Imobiliar? Fa o fapta buna. Mai sunt doar 7 zile in care mai poti directiona cei 2% din impozitul pe venit!Asociatia Brokerilor Imobiliar sustine Asociatia Luptam impotriva Autismului si va semna un parteneriat, cu scopul de a atrage fonduri pentru aceasta cauza umanitara.
Ne dorim sa continuam lupta dusa din greu impotriva autismului de chiar unul dintre colegii din breasla imobiliara, Mihaita Moldovan, care a activat ca broker imobiliar. De cand a descoperit boala baietelului sau, pe nume Raducu, acesta si-a directionat insa toata energia catre terapia pentru recuperare.

Drept urmare, rugam comunitatea imobiliara sa fie alaturi de noi in acest demers, cu un gest simplu, dar cu mare insemnatate pentru Asociatia Luptam Impotriva Autismului (Asociatie non-profit), prin a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre acele persoane care depun eforturi pentru integrarea lui Raducu in societate.

Mizam pe sustinerea intregii comunitati imobiliare care isi doreste sa ajute in mod direct unul dintre membrii sai si familia sa.

Pentru a putea participa la aceasta cauza, fiecare contribuabil poate completa un formular in care redirectioneaza 2% din impozitul datorat anual. Pe Raducu il puteti ajuta in acest fel pana pe data de 15 mai 2011, cand cererile trebuie depuse la ANAF.

Alegeti unul dintre formulare, dupa caz, sau completati ambele formulare, daca ati realizat venituri si din salarii si din alte surse. Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul, iar daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva 2% ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

Formular 230 (daca obtii venit de baza – salariu)
Formular 200 (daca obtii si alte venituri decat cele de baza – PFA, chirii)

Pentru mai multe informatii si modalitati de completare intrati pe www.raducu.ro sectiunea „AJUTA CU 2%”.
Pentru orice tip de donatii, va oferim datele Asociatiei.
C.I.F.27705275, IBAN: RO 35 BTRL 04301205U39189 XX lei.

Va multumim!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.