O noua promotie de profesionisti in brokeraj imobiliar cu diploma ABI

Joi, 19.05.2011, in cadrul Asociatiei Brokerilor Imobiliari a avut loc festivitatea de inmanare a diplomelor de absolvire pentru cursurile de brokeri imobiliari, avizate de catre Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii. In urma sesiunii din perioada 13-17 mai 2011, 28 de absolventi au urmat cursuri de:

  • management general si finantarea tranzactiilor imobiliare;
  • drept si legislatie in activitatea imobiliara;
  • comunicare si negociere in intermedierea imobiliara;
  • cadastru si evaluare imobiliara;
  • marketing imobiliar si utilizarea tehnicilor informatice.

Dupa cele trei zile de teorie si doua de practica, cursantii au sustinut examenul final care a constat intr-un test de evaluare de tip grila si o proba practica.
Absolventii au considerat participarea la cursurile ABI un real punct de plecare pentru o cariera in real-estate. Le uram absolventilor succes in viitoarele tranzactii!
Asociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza lunar cursuri oficiale de agent imobiliar/broker imobiliar. ABI detine autorizatia 3693/17.09.2010 eliberata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) pentru organizarea cursurilor de perfectionare pentru meseria de agent imobiliar (broker imobiliar) cod COR 341301. Nr. de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala: 40/4520/17.09.2010. Diplomele eliberate sunt vizate si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

O noua promotie de profesionisti in brokeraj imobiliar cu diploma ABI IMG_0682_resize-150x150 IMG_0721_resize-150x150 IMG_0724_resize-150x150

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.