Miercuri, 18 ianuarie 2012: Curs de fotografie in imobiliare

Miercuri, 18 ianuarie 2012: Curs de fotografie in imobiliareIn meseria de broker/agent imobiliar, o fotografie reusita poate face toti banii. Este important sa stim care sunt elementele definitorii ale unui aparat de fotografiat si ce inseamna intr-adevar o fotografie semnificativa pentru domeniul de real estate.

Dan Calin, licentiat in fotografie, profesionist cu o experienta de aproape 10 ani in realizarea de fotografii in acest domeniu, alaturi de Ilinca Petre, fotograf recunoscut oficial de catre AAFR – Membru creator consacrat in cadrul Asociatiei

ArtMiercuri, 18 ianuarie 2012: Curs de fotografie in imobiliareistilor Fotografi din Romania, ne vor invata cum sa alegem un aparat de fotografiat potrivit pentru imobiliare, la ce parametrii trebuie sa ne uitam cand alegem un aparat si ce aparate sunt acum pe piata

ideale dpdv calitate/performante/pret. Ne vor dezvalui din trucurile meseriei si vom afla cum sa facem o fotografie in interiorul unei camere, cum sa fotografiem cu lumina in fata si multe alte secrete folositoare in munca de zi cu zi a brokerului imobiliar.

De asemenea, toti participantii vor putea sa apeleze pe loc la Dan si Ilinca pentru una-doua fotografii profesioniste, pentru uzul personal. In final vom invata cum sa editam fotografiile. Ce softuri putem folosi pentru procesarea lor, cum punem automat un watermark, cum redimensionam si optimizam automat un set intreg de fotografii.

Cand?
Joi 2.06.2011 ora 9:00

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Desfasurator:
09:00  inregistrare participanti
09:30  training, partea intai
11:00   networking
11:30   training, partea a doua
12:30   mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
50 lei (TVA inclusa) pentru inscrierile online pana la data de 31.05.2011
70 lei (TVA inclusa) pentru inscrierile ad-hoc.
*Membrii ABI primesc o reducere de 20 lei
Ceaiul si cafeaua sunt incluse

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Gazda evenimentului va fi Dragos Vilceanu – presedintele ABI

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca are calitatea de membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.