Vineri 12 august 2011, ora 11:00 – Porti deschise ABI

Vineri 12 august 2011, ora 11:00 – Porti deschise ABIAsociaţia Brokerilor Imobiliari organizează Vineri,12 august 2011, ora 11.00, o noua şedinţă a Comitetului Executiv cu porţile deschise. La eveniment sunt aşteptaţi să participe brokerii imobiliari care consideră că au un cuvânt de spus şi care doresc să se implice în rezolvarea problemelor comunităţii imobiliare.

În acest fel, ABI urmăreşte să vină în întâmpinarea problemelor brokerilor cu un mediu de lucru primitor şi civilizat, bazat pe standarde ridicate de lucru şi transparenţă. Şedinţele cu porţile deschise se organizeaza regulat, dând astfel posibiliatea fiecărui broker să-şi facă cunoscute opiniile.

Şedinţa va avea loc la sediul asociaţiei, situat în clădirea Delea Center, adresa Delea Nouă nr. 3, etaj 5 (lângă biserica Delea Nouă).

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea la numărul de telefon pus la dispoziţie de către secretariatul ABI – 0731.010.145. Din motive administrative, este posibil să fim nevoiţi să limitam numarul persoanelor participante.

Va asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.