Contractele ABI au primit avizul ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului a dat aviz favorabil contractelor standardizate ABI. Acestea sunt armonizate perfect cu toata legislatia romaneasca, fiind un instrument care confera siguranta si protectie atat pentru broker, cat si pentru client.

Brokerii imobiliari membri ABI care folosesc contractele tipizate oferite de ABI beneficiază de reprezentare juridică gratuită în cazul unui litigiu. Acestea vor fi solutionate de casa de avocatura care a elaborat aceste documente, fara plata unui onorariude diligenta. Brokerul nu va plati onorariu de reprezentare juridica decat ca procent din sumele recuperate efectiv de casa de avocatura.

Contractele ABI au primit avizul ANPC

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.