Au inceput inscrierile in Catalogul Oficial al Brokerilor Imobiliari – editia a II-a

Asociatia Brokerilor Imobiliari va tipari a doua editie a Catalogului Oficial al Brokerilor Imobiliari care va fi distribuit pe data de 10.10.2011 impreuna cu revista Capital.

Si de aceasta data formatul va fi A4, 24 de pagini si tiraj 10.000 exemplare.

Ce trebuie să faci ca sa apari in catalog? Daca esti deja membru ABI trebuie sa-ti actualizezi datele in contul tau de pe site-ul asociatiei, iar daca nu esti inca membru ABI, completează cererea de înscriere in Asociatia Brokerilor Imobiliari si daca indeplinesti criteriile de inscriere in asociatie obtii automat dreptul să apari in lista brokerilor acreditati ABI.

Prezentare catalog: https://docs.google.com/a/abi.org.ro/present/view?id=dcp38hhx_0c35c63ft

Toti membrii ABI apar in catalogul oficial gratuit, listati in ordinea numarului de licenta. Pentru sectiunea premium, unde listarea se face in functie de zona si piata unde fiecare broker activeaza, inscrierea este 200 lei.

Pentru inscrierea in sectiunea premium va rugam completati cererea de inscriere in catalog: cerere inscriere in Catalogul Oficial ABI (99)

Termen limita de inscriere: 26.09.2011

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.