Tu cu cine faci imobiliare!

tu-cu-cine-faci-imobiliare

Asociatia Brokerilor Imobiliari – ABI desfasoara o campanie publica de informare cu privire la serviciile imobiliare, numita “Tu cu cine faci imobiliare!”. Deoarece exista foarte multe reclamatii cu privire la serviciile oferite de agentii imobiliari, dorim sa ne asiguram ca fiecare client va beneficia de serviciile unui broker imobiliar acreditat.

Brokerii imobiliari acreditati folosesc contracte standardizate avizate de catre Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorului, aceste contracte sunt usor de recunoscut avand sigla ABI si ofera clientului protectie impotriva clauzelor abuzive. De asemenea, brokerii acreditati ABI beneficiaza de asigurare profesionala ce protejeaza clientul impotriva pagubelor provocate de catre agentul imobiliar din neglijenta, omisiune si eroare.

In cazul in care un client decide sa semneze un contract cu unul sau mai multi brokeri acreditati ABI, acesta are garantia ca va beneficia de servicii de calitate. In caz contrar, clientul poate raporta orice nemultumire catre Comisia de Etica al carei rol este de a veghea asupra relatiei dintre broker si client.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul campaniei: www.tucucinefaciimobiliare.ro

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.