O noua promotie de agenti/brokeri imobiliari cu diploma ABI

O noua promotie de agenti/brokeri imobiliari cu diploma ABI

Sesiunea de cursuri oficiale de agent/broker imobiliar a lunii octombrie s-a incheiat cu succes. Marti, 01.11.2011, in cadrul Asociatiei Brokerilor Imobiliari, a avut loc examenul de absolvire in urma caruia partcipantii au obtinut diplome avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

In urma sesiunii 28.10-01.11.2011, absolventii au urmat cursuri de:

  • marketing imobiliar si utilizarea tehnicilor informatice;
  • management general si finantarea tranzactiilor imobiliare;
  • comunicare si negociere in intermedierea imobiliara;
  • cadastru si evaluare imobiliara;
  • drept si legislatie in activitatea imobiliara

Absolventii s-au indreptat catre acest curs din nevoia de dezvoltare profesionala si din necesitatea oficializarii statutului legal in cadrul ocupatiei de agent/broker imobiliar. Acestia considera ca participarea la cursurile ABI reprezinta un real punct de plecare pentru o cariera in domeniu.

Le dorim absolventlor cat mai multe tranzactii de succes!

Asociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza lunar cursuri oficiale de agent imobiliar/broker imobiliar. Diplomele eliberate sunt vizate si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.