Cursuri de Limba Engleza pentru brokerii imobiliari

Curs de limba engleza pentru brokerii imobiliariAsociatia Brokerilor Imobiliari sustine dezvoltarea profesionala continua si vine  in intampinarea brokerilor imobiliari care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza. In acest sens, ABI organizeaza un curs de limba engleza adresat persoanelor care doresc sa exerseze si sa-si fixeze notiuni specifice domeniului de real estate, cum ar fi: terminologia specifica, prezentari, listing, convorbiri si conversatii in engleza cu clientii.

Cursul va fi sustinut de doamna Stefania Voicu, care activeaza in domeniu ca broker imobiliar independent. Este licentiata in Limbi Straine si are experienta in predarea limbii engleze atat in regim individual cat si pentru mini-grupe de cursanti.

La finalul cursului veti intelege si veti putea formula, oral si in scris, propozitii foarte simple, referitoare la propria persoana, familie si la imprejurari concrete. Veti putea folosi formule de salut si prezentare. Veti putea utiliza corect prezentul verbelor regulate si al verbelor “a fi” si “a avea”, articolul hotarat si nehotarat, pluralul substantivelor, pronumele personale. Veti putea exprima corect cerinte, preferinte, opinii. Veti folosi curent verbele modale, precum si prezentul, trecutul si viitorul. Pe parcursul cursului, vom integra in vocabular notiuni specifice domeniului real-estate cat si exercitii si sedinte de comunicare interactive, simulari pentru tot ceea ce priveste domeniul imobiliar.

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Programul cursului:
Cursul de limba engleza se va desfasura pe o perioada de 20 de saptamani. Vor fi 40 de sedinte in total, cate doua pe saptamana, fiecare a cate o ora si jumatate.

Organizare:
Se vor alcatui grupe de maxim 6 persoane, in functie de nivelul limbii engleze al fiecarei persoane inscrise: incepatori si avansati. Suportul de curs este asigurat de organizator.

Taxa de participare:
15 lei/sedinta

Inscrieri:
Inscrierile se fac pana la data de 25.11.2011, direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

a. Numele si prenumele: ___________
b. Telefon de contact: __________
c. E-mail de contact: __________

Atentie: Trainingul se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent daca au calitatea de membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.