11.11, ora 11 – porti deschise ABI

Asociaţia Brokerilor Imobiliari organizează Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 11.00, prima şedinţă a Comitetului Executiv cu porţile deschise.Tema principală a discuţiei se va axa în jurul problemelor cu care se confruntă brokerii. La eveniment sunt aşteptaţi să participe brokerii imobiliari care consideră că au un cuvânt de spus şi care doresc să se implice în rezolvarea problemelor comunităţii imobiliare.

În acest fel, ABI urmăreşte să vină în întâmpinarea problemelor brokerilor cu un mediu de lucru primitor şi civilizat, bazat pe standarde ridicate de lucru şi transparenţă. Şedinţele cu porţile deschise vor fi organizate în mod regulat, dând astfel posibiliatea fiecărui broker să-şi facă cunoscute opiniile.

Şedinţa va avea loc în noul sediu al asociaţiei, situat în clădirea Delea Nouă Business Center, adresa Delea Nouă numărul 3, etajul 5 (lângă biserica Delea Nouă).

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea la numărul de telefon pus la dispoziţie de către secretariatul ABI – 0731.010.145. Din motive administrative, este posibil să fim nevoiţi să limitam numarul persoanelor participante.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.