Este timpul sa petrecem!

Este timpul sa petrecem!Anul 2011 se apropie de final, spiritul sarbatorilor de iarna ne-a cuprins pe fiecare in parte si dorinta de socializare este tot mai mare.

Cu acest prilej, Asociatia Brokerilor Imobiliari isi invita toti membrii la un moment de relaxare si voie buna in cadrul petrecerii de Craciun, joi 15 decembrie ora 18:00, la sediul ABI. Si cum este o sarbatoare asteptata cu sufletul la gura de catre cei mici, ii poftim pe aceia dintre voi care au copii sa ni se alature la inceputul programului, pentru a-l intampina pe Mos Craciun cel plin de daruri, asa cum se cuvine.

Avem rugamintea sa confirmati participarea la nr. de telefon 0731.010.145 sau la adresa de secretariat@abi.org.ro, pana marti 13 decembrie 2011.

Va asteptam cu mic cu mare sa intampinam sarbatorile de iarna in stil ABI!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.