Participa la primul studiu national dedicat brokerilor imobiliari!

Participa la primul studiu national dedicat brokerilor imobiliari!A.B.I. vine la sfarsit de an cu o noutate pentru comunitatea din imobiliare: primul studiu din Romania dedicat brokerilor si agentilor imobiliari – “Piata brokerilor imobiliari – 2011”.

Ne dorim sa luam pulsul pietei brokerilor imobiliari direct de la voi, cei implicati. Cum a fost cu adevarat anul 2011 pentru breasla? Afla ce asteptari are comunitatea de la anul viitor si ce fac brokerii pentru a avea rezultate mai bune.

Raspunsurile la chestionar vor creiona si portretul clientului din imobiliare pentru ca in 2012 sa stim pe ce segment de piata sa ne concentram atentia. Sunt doar cateva din datele pe care le vom obtine in urma sondajului.

Studiul se adreseaza tuturor brokerilor si agentilor care activeaza pe piata imobiliara din Romania. Rezultatele studiului vor fi facute publice la inceputul lunii februarie, in cadrul unui eveniment in premiera.

Te invitam sa raspunzi la chestionarul disponibil aici.

Intra in primul studiu din tara adresat comunitatii brokerilor imobiliari!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.