Joi, 12 ianuarie 2012: Logati-va pentru primul webinar legislativ ABI

Joi, 12 ianuarie 2012: Logati-va pentru primul webinar legislativ ABIAsociatia Brokerilor Imobiliari tine pasul cu tehnologia si vine in intampinarea persoanelor care din lipsa de timp sau din cauza distantei nu au posibilitatea de a participa la cursurile si trainingurile ABI.

Astfel, incepem anul 2012 cu primul webinar legislativ, dedicat exclusiv membrilor ABI, pe tema contractelor standardizate.

Nistor Bocaneala, presedintele Comisiei Juridice ABI si membru definitiv al UNCCJR, va aborda punctual printre alte subiecte si urmatoarele teme:

 

  • legislatia romana care reglementeaza domeniul imobiliar
  • prevederile legale in vigoare privind protectia consumatorului
  • instrumentul legal – contractul de prestari servicii imobilare
  • contractele standardizate ABI, avizate din anul 2010 de ANPC

 

Cand?

Joi 12 ianuarie, intre orele 10:00 – 12:0

Unde?

Pe platforma ABI.(www.abi.org.ro)

Detalii generale:

Webinarul este adresat doar membrilor ABI si este gratuit. Pentru inscrieri, trimiteti confirmarea pe adresa de e-mail: secretariat@abi.org.ro, pana pe data de 11.01.2012. Fiecare persoana va primi in momentul inscrierii un cod pe care-l va utiliza pentru a se loga la prezentarea online.

Atentie! Membrii ABI care nu au cont pe site-ul asociatiei (www.abi.org.ro), trebuie sa se inregistreze si sa isi creeze un cont pentru a putea participa la acest webinar.

Va asteptam in fata calculatoarelor!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.