ABI acorda distinctia “Brokerul Anului”

ABI acorda distinctia “Brokerul Anului”Asociatia Brokerilor Imobiliari va acorda distinctia “Brokerul Anului”, in cadrul Conferintei Nationale a Brokerilor Imobiliari, ce va avea loc joi, 2 februarie 2012, în București, la Rin Grand Hotel.

“Brokerul Anului” va fi ales in urma voturilor oferite de reprezentantii comunitatii imobiliare, distinctia fiind una onorifica. Castigatorul va fi ales pe baza unui sondaj disponibil pe site-ul ABI, fiecare membru avand posibilitatea sa acorde votul sau unei persoane deja nominlizate sau sa vina cu o noua propunere.

Iti poti vota brokerul sau agentul favorit in perioada 19 ianuarie – 27 ianuarie 2012.

Va asteptam pe toti cu drag la cel mai important eveniment imobiliar al inceputului de an pentru a decerna impreuna titlul de “Brokerul Anului”!

Perioada de vot s-a incheiat. Clasamentele au fost finalizate. Distinctia Brokerul Anului va fi acordata pe baza voturilor exprimate de comunitate, dar au fost luate in calcul numai voturile membrilor ABI. Castigatorul va fi anuntat la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.