Seminar ABI: De ce sa lucrezi cu apartamente noi?

Seminar ABI: De ce sa lucrezi cu apartamente noi?In prezent, accesul brokerilor imobiliari la proiectele rezidentiale noi este limitat.
Cum se poate crea o colaborare armonioasa si benefica intre agentul imobiliar si dezvoltatorii unor ansambluri rezidentiale? Puteti afla raspunsul la aceasta intrebare participand la seminarul ABI dedicat in exclusivitate comunitatii imobiliare.

Apartamente noi si apartamente vechi?

Dl. Armando Stamulescu, broker specializat cu experienta de peste 10 ani pe piata apartamentelor vechi, va prezenta avantajele si dezavantajele apartamentelor din blocurile vechi. Tot el, ne va vorbi despre principalele obstacole intalnite in momentul in care a incercat sa intre pe piata apartamentelor noi.

Piata rezidentiala noua este un segment de piata catre care brokerii si agentii imobiliari ar trebui sa isi intoarca atentia.

Dl. Bogdan Balasa, Sales Manager Domus Stil, ne va vorbi despre atuurile apartamentelor noi. Domus Stil vine in intampinarea brokerilor imobiliari cu o modalitate practica de colaborare si va prezenta in amanunt proiectele Rin Grand Rezidence si Confort City, precum si o oferta speciala, personalizata pentru brokerii si agentii imobiliari.

In ultima parte a seminarului, se va prezenta cea mai rapida si usoara modalitate de a avea acces la piata rezidentiala noua – Bursa de Imobile, sistemul inteligent de tranzactionare imobiliare – intr-o prezentare sustinuta de presedintele ABI, dl. Dragos Vilceanu.

Cand?
Miercuri 07.03.2012, ora 09:30

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Program:
09:30 inregistrare participanti
10:00 seminar, partea intai
11:30 networking
12:00 seminar, partea a doua
13:00 mergem fiecare la treaba

Inscrieri:
Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca are calitatea de membru ABI sau nu.

Va asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.