Seminar ABI – Impact Developer & Contractor: De ce sa lucrezi cu apartamente noi?

Seminar ABI – Impact Developer & Contractor: De ce sa lucrezi cu apartamente noi?In actualul context al pietei imobiliare, agentii si brokerii din real estate au acces dificil si limitat la proiectele rezidentiale noi.
Putem schimba aceasta situatie pentru a pune bazele unei colaborari reciproc avantajoase, atat pentru brokerii imobiliari, cat si pentru dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale? Ne pregatim sa aflam raspunsul in cadrul unui nou seminar ABI, dedicat exclusiv comunitatii imobiliare.

Apartamente noi? Apartamente vechi? Ambele variante?

Dl. Armando Stamulescu, broker specializat cu experienta de peste 10 ani pe piata apartamentelor vechi , va prezenta avantajele si dezavantajele apartamentelor din blocurile vechi. Tot el, ne va vorbi despre principalele obstacole intalnite in momentul in care a incercat sa intre pe piata apartamentelor noi.

Segmentul rezidential nou ramane insa unul fata de care agentii si brokerii imobiliari merita sa isi intoarca atentia pentru a pune la dispozitia clientilor un portofoliu variat de oferte.

Dl. George Bojoaga, Sales Manager Impact Developer & Contractor, ne va prezenta atuurile apartamentelor noi. Impact isi doreste sa dea startul unei forme concrete de colaborare cu brokerii imobiliari. In cadrul seminarului, compania va prezenta in amanunt proiectul Greenfield si va face o propunere speciala, personalizata pentru agentii si brokerii imobiliari.

In ultima parte a seminarului, se va prezenta cea mai rapida si usoara modalitate de a avea acces la piata rezidentiala noua – Bursa de Imobile, sistemul inteligent de tranzactionare imobiliare – intr-o prezentare sustinuta de presedintele ABI, dl. Dragos Vilceanu.

Cand?
Miercuri 21.03.2012

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Program:
09:30 inregistrare participanti
10:00 seminar, partea intai
11:30 networking
12:00 seminar, partea a doua
13:00 mergem fiecare la treaba

Inscrieri:
Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac pana pe 19.03.2012, la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii :
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca are calitatea de membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.