Vrei sa incepi o cariera in imobiliare? ABI te asteapta la targul de joburi Good Jobs

Vrei sa incepi o cariera in imobiliare? ABI te asteapta la targul de joburi Good Jobs

Asociatia Brokerilor Imobiliari participa in perioada 26 – 28 martie 2012 la Good Jobs, targul de joburi, recrutare, dezvoltare personala si profesionala. Esti in cautarea unui job sau esti tentat sa incepi o cariera in domeniul imobiliar? De astazi pana miercuri te asteptam cu C.V.-ul tau in Pasajul Universitatii intre orele 11:00 – 19:00.

De ce sa devii broker imobiliar?

  • Intri intr-o profesie foarte accesibila, cu oameni specializati initial in domenii extrem de diverse;
  • Nu ai un plafon maxim al veniturilor: in imobiliare, cu cat inchei mai multe tranzactii, cu atat obtii un venit mai mare.
  • Peste jumatate dintre agentii imobiliari castiga cel putin 1.000 euro pe luna.
  • Flexibilitatea programului: ca agent imobiliar, poti avea mai multa independenta si un program flexibil, pe care sa il organizezi in functie de cum doresti.
  • Accesul imediat in meserie si cu cele mai mici costuri: ai nevoie doar de diploma de broker imobiliar, obtinuta in urma unor cursuri specializate. Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) organizeaza lunar sesiuni de cursuri.

Vrei sa te convingi? Te asteptam cu C.V.-ul la Good Jobs, in perioada 26-28 martie in Pasajul Universitatii, iar noi il vom trimite catre toate agentiile imobiliare partenere ABI. In urma campaniilor de recrutare, daca profilul tau se apropie de cel al candidatului ideal, poti incepe o cariera in imobiliare cat mai curand.

Cum poti sa faci cursuri specializate de broker imobiliar?

  • ABI organizeaza lunar cursuri specializate in cadrul Scolii de Brokeri Imobiliari;
  • Obtii diploma de agent/ broker imobiliar recunoscuta de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului;
  • 3 zile de cursuri autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.);
  • Costul cursului este de 500 lei pentru plata integrala sau 600 lei pentru plata in rate. Pentru studenti si someri, se ofera o reducere suplimentara de 100 lei.

Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul asociatiei, din pagina Scoala ABI sau ne puteti contacta pe adresa de e-mail:secretariat@abi.org.ro sau la numarul de telefon 0731.010.145.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.