Membrii ABI au stampila personala!

IMAG0368-b-300x179         IMAG0369-b-300x179

Pentru a face un pas in plus in procesul de profesionalizare a comunitatii imobiliare, ABI a lansat stampila personala cu numele si numarul de licenta al fiecarui broker imobiliar acreditat. Este o modalitate de perfectionare a serviciilor imobiliare oferite si o dovada in plus de profesionalism in relatia cu clientul.

Cu aceasta ocazie, s-a tiparit o noua serie de contracte standardizate ABI, prevazute acum cu un spatiu dedicat stampilei personale; totodata ele contin si avizul ANPC tiparit pe fiecare cotor in parte. Acest document sustine credibilitatea brokerului imobiliar in fata clientilor si atesta faptul ca modelele de contracte si formulare ABI respecta in totalitate prevederile legale in vigoare din domeniul protectiei consumatorilor.

Documentele standardizate sunt tiparite pe hartie auto-copiativa si usor de recunoscut. In coltul din dreapta sus, contractele au prevazuta o caseta destinata stampilei personale, in felul acesta, se permite verificarea valabilitatii licentei brokerului, in orice moment, direct pe situl asociatiei.

Contractele standardizate pot fi utilizate doar de membrii ABI si se pot achizitiona de la sediul asociatiei din Delea Noua nr. 3.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.