ABI participa la targul de joburi eJobsEXPO

ABI participa la targul de joburi eJobsEXPOAsociatia Brokerilor Imobiliari participa in perioada 11-12 mai 2012 la cel mai mare targ de joburi si cariera – eJobsEXPO . Esti in cautarea unui job sau esti tentat sa incepi o cariera in domeniul imobiliar? Te asteptam cu C.V.-ul tau vineri si sambata la Romexpo, Pavilionul Central, la standul ABI, intre orele 10:00 – 18:00.

EjobsEXPO reprezinta o platforma potrivita de recrutare de personal calificat si o locatie excelenta pentru un networking la nivel inalt. Asociatia Brokerilor Imobiliari vine in intampinarea agentiilor imobiliare care doresc sa-si extinda sau sa-si formeze o echipa de profesionisti, prin recrutare de personal direct din cadrul celui mai mare targ de profil din Romania.

Agentiile imobiliare interesate sa beneficieze de suportul ABI pentru recrutarea de personal in cadrul eJobsEXPO, sunt invitate sa devina partenere ABI. Detalii aici: https://abi.org.ro/protocol-agentii-partenere-abi/

Ne vedem la Romexpo pe 11 si 12 mai!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.