Seminar ABI – Adama: Esti broker? De ce si cum sa tranzactionezi apartamente noi?

Seminar ABI – Adama: Esti broker? De ce si cum sa tranzactionezi apartamente noi?In prezent, accesul agentilor si brokerilor imobiliar pe piata de locuinte noi este dificil si limitat, fiind bine stiut faptul ca brokerii se feresc sa intre pe aceasta piata.

Cum pot deveni agentii imobiliari o forta de vanzari pentru dezvoltatorii din piata de real estate? Se poate crea o colaborare armonioasa si benefica intre agentul imobiliar si dezvoltatorii unor ansambluri rezidentiale? Continuam seria intalnirilor cu tema “De ce sa lucrezi cu apartamente noi?” alaturi de dezvoltatorul imobiliarAdama. Seminarul dedicat in exclusivitate pietei imobiliare va avea loc miercuri, 16 mai, incepand cu ora 9:30.

Descoperim proiectele Adama si le vizitam

Seminarul sustinut impreuna cu Adama vine cu o noutate: partea de prezentare a proiectelor va fi dublata de vizionari propriu-zise realizate in incinta proiectelor dezvoltate de companie.

Partea I – prezentari si dezbateri la sediul ABI

In prima parte a seminarului, ce va avea loc la sediul ABI, vom dezbate avantajele si dezavantajele apartamentelor din blocurile noi si vechi, intr-o discutie moderata de dl. Dragos Vilceanu.

Echipa de vanzari si marketing Adama, in frunte cu dl. Asher Lax, Directorul de Marketing & Vanzari, da startul colaborarii dintre Adama si brokerii imobiliari. In cadrul seminarului, compania va prezenta in amanunt proiectele Evocasa Armonia, Evocasa Optima din zona Titan si Evocasa Selecta (ansamblu situat langa Foisorul de Foc) si va face o propunere speciala de colaborare, personalizata pentru agentii si brokerii imobiliari.

La finalul primei parti, se va prezenta cea mai rapida si usoara modalitate de a avea acces la piata rezidentiala noua: Bursa de Imobile – sistemul inteligent de tranzactionare imobiliara.

Partea a II-a – vizionarea proiectelor rezidentiale Adama

Noutatea seminarului o reprezinta posibilitatea agentilor si brokerilor imobiliari interesati de a vizita proiectele dezvoltate de Adama. Imediat dupa prezentarile sustinute in cadrul sediului ABI, brokerii sunt invitati intr-un tur al ansamblurilor Evocasa Selecta, Evocasa Armonia si, la final, Evocasa Optima.

Cand?
Miercuri 16.05.2012, ora 9:30

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr. 3, et. 5 – langa biserica Delea Noua)
Tur al proiectelor in Evocasa Selecta, Evocasa Armonia si Evocasa Optima

Inscrieri:

Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro, pana pe data de 14 mai,  printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca are calitatea de membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.