Hercesa colaboreaza cu brokerii ABI. Participa la seminarul ABI – Hercesa si afla cum!

Hercesa colaboreaza cu brokerii ABI. Participa la seminarul ABI – Hercesa si afla cum!ABI continua seria seminariilor cu tema “De ce sa lucrezi cu apartamente noi?” si pregateste o noua sesiune pentru agentii si brokerii imobiliari. De data aceasta, alaturi de dezvoltatorul imobiliar Hercesa. Seminarul se va desfasura joi, 14 iunie, incepand cu ora 10:00 chiar in locatia celui mai mare proiect rezidential dezvoltat de companie – Vivenda Residencias (str. Baia de Arama, nr. 1).

Seminar sustinut in incinta Vivenda Residencias

In cadrul seminarului, agentii si brokerii imobiliari participanti vor afla detaliile complete privind locuintele dezvoltate de Hercesa, avand astfel oportunitatea sa-si extinda portofoliul de proprietati si sa isi deschida accesul si pe piata noua de locuinte din zona de est a Capitalei.

Desfasurat chiar in incinta Vivenda Residencias, cei prezenti la seminar vor putea cunoaste locatia, amplasarea si facilitatile proiectului indeaproape, direct de la reprezentantii Hercesa. Echipa de vanzari si marketing Hercesa, in frunte cu dl. Cornel Itu, director de vanzari, da astfel startul colaborarii dintre Hercesa si brokerii imobiliari. Prezentarea sustinuta de dezvoltatorul spaniol se va incheia cu o propunere speciala de colaborare, personalizata pentru agentii si brokerii imobiliari.

Cand?
Joi, 14.06.2012, ora 10:00
Unde?
Showroom-ul Vivenda Residencias (str. Baia de Arama, nr. 1)
Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro, pana pe 12 iunie 2012, printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza doar membrilor ABI.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.