Cel mai mare comision incasat de un broker pentru simpla recomandare a unui client.

kiwi2Asociatia Brokerilor imobiliari a incheiat in 2010 un parteneriat cu KIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, in vederea oferirii unui pachet complet de servicii clientior interesati de achizitii imobiliare. In baza acestui parteneriat, tranzactiile imobiliare derulate prin intermediul brokerilor ABI beneficiaza de suportul consultantilor KIWI Finance, in ceea ce priveste gasirea solutiei optime de finantare.

Cel mai mare comision incasat de un broker pentru simpla recomandare a unui client.Nistor Bocaneala, manager Metropolitan Business, a incasat recent cel mai mare comision., in valoare de 900 ron, pentru simpla recomandare facuta unui client, de a apela la serviciile consultantilor Kiwi Finance. Compania de brokeraj nu percepe comisioane de analiza a dosarelor de credite, ofera consultanta gratuita si costuri zero de acordare a creditelor.

Interesant este ca in acest caz, clientul recomandat nu a incheiat o tranzactie imobiliara prin dl. Nistor Bocaneala, ci doar a solicitat consultanta in privinta finantarii, iar dl. Nistor Bocaneala doar l-a redirectionat catre KIWI, incasand astfel un comision si facand un client fericit.

Sistemul pus la dispozitia brokerilor ABI de catre asociatie, corespunde viziunii noastre de a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de potentiali cumparatori de imobile cu cele mai bune oferte de pe piata, facand astfel foarte usoara incheierea unei tranzactii.

Intotdeauna am sustinut si promovat ideea de colaborare. Colaborarea inseamna succes pentru ambele parti implicate, si incasarea acestui comision nu face altceva decat sa-mi intareasca mai mult aceasta convingere.” declara incantat dl. Nistor Bocaneala”

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.