Primul curs aplicat de calificare si precalificare a clientilor

Ti s-a intamplat vreodata sa alergi cu un cumparator 3 luni, iar dupa ce i-ai gasit casa potrivita sa-ti spuna ca nu-i mai da socrul banii de avans? Dar sa investesti bani in promovarea unei proprietati, dupa care proprietarul sa-ti spuna ca nu-l mai lasa nevasta sa vanda?

Ti s-a intamplat vreodata sa te plimbe un client la zeci de vizionari si apoi sa te anunte nonsalant ca a cumparat cu alt agent? Dar sa gasesti client pentru un apartament si proprietarul sa mareasca subit pretul?

Daca te-ai aflat vreodata intr-una din aceste situatii si esti hotarat sa fii mai eficient si sa castigi mai mult, Asociatia Brokerilor Imobiliariorganizeaza un training de calificare si precalificare a clientilor. Vei descoperi metode practice si solutii testate care te ajuta enorm.

Primul curs aplicat de calificare si precalificare a clientilorLector va fi Dragos Vilceanu – presedintele ABI, dezvoltatorul softului imobilar Pitagora.com.ro si managerul firmei in consultanta de management imobiliar Research Imobiliare.
Trainingul este adresat tuturor brokerilor imobiliari specializati pe segmentul rezidential care doresc sa-si eficientizeze activitatile imobiliare si sa-si minimizeze pierderile generate de clientii necalificati.

Pentru prima data pe piata din Romania vor fi prezentate metode practice si instrumente software avansate, care sa ajute brokerul imobiliar sa faca o precalificare cat mai eficienta a clientilor. Vei afla ce pot sa faca functiile Task, Microsite si Prospecting din softul Pitagora.com.ro

Cand?
Miercuri, 04 iulie 2012 ora 09:30

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Desfasurator:
09:30 inregistrare participanti
10:00 training, partea intai
11:30 networking
12:00 training, partea a doua
13:00 mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
Gratuit pentru membrii ABI
50 lei pentru non-membri ABI
* Inscrierile se fac pana la data de 02.07.2012. Pentru inscrierile ad-hoc se plateste o taxa de 70 lei
Ceaiul si cafeaua sunt incluse.

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca este sau nu membru ABI sau utilizator Pitagora.com.ro.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.