Contract de Exclusivitate standardizat

La solicitarea a numerosi membri ABI, Comisia Juridica a Asociatiei Brokerilor Imobiliari impreuna cu o casa de avocatura specializata pe domeniul real estate, a elaborat contractul standardizat de exclusivitate.

Suntem incantati sa fim cei care inlesnim o relatie de colaborare bazata pe respect si profesionalism intre brokeri si clienti, tocmai prin intermediul acestor documente standardizate, avizate ANPC.

Brokerii imobiliari ABI au posibilitatea sa foloseasca acest document  ca un argument forte in procesul de castigare a increderii potentialilor clienti. Litigiile aparute in activitatea de broker si care au la baza contractele ABI, vor fi solutionate de casa de avocatura cu care asociatia are un parteneriat de colaborare, fara plata unui onorariu de diligenta.

Brokerii interesati sa achizitioneze contractul de exclusivitate, sunt asteptati zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-18:00, la sediul ABI din Strada Delea Noua nr. 3, Etaj 5.

Contract de Exclusivitate standardizat IMAG0811-150x150 IMAG0812-150x150

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.