Seminar ABI – “Contractul standardizat de Intermediere si de Exclusivitate”

Seminar ABI – “Contractul standardizat de Intermediere si de Exclusivitate”La scurt timp de la lansarea noilor Contracte standardizate de Exclusivitate, va invitam la un seminar ABI dedicat acestor tipuri de contracte. Joi, 23 august 2012, va asteptam la sediul asociatiei la un workshop interactiv pentru a descoperi si analiza continutul contractelor de exclusivitate.

Cum castig exclusivitati?

Seminarul va va dezvalui avantajele pe care un astfel de document standardizat le ofera brokerilor imobiliari, dar si clientilor acestora. Aparute in urma solicitarilor repetate venite din partea membrilor ABI, contractele de exclusivitate promit sa fie un succes, numerosi agenti achizitionandu-le imediat dupa lansare.

Joi, vom descoperi si metode practice de a obtine exclusivitati atat cu clienti-vanzatori, cat si cumparatori. Cu ajutorul contractelor de exclusivitate, brokerii imobiliari ABI au la dispozitie un argument forte in procesul de castigare a increderii potentialilor clienti.

Contractele standardizate de exclusivitate completeaza astfel setul existent de contracte de intermediere puse la dispozitie de ABI membrilor sai. Toate contractele ABI detin avizul A.N.P.C.-ului, fiind elaborate impreuna cu o casa de avocatura specializata in real estate. Litigiile aparute in activitatea de broker care au la baza aceste documente standardizate vor fi solutionate de casa de avocatura partenera ABI, fara plata niciunui onorariu de diligenta.

Vino la seminar sa constati care sunt beneficiile pe care le poti avea utilizandu-l. Gazda evenimentului va fi dl. Dragos Vilceanu, presedintele ABI.

Cand?
Joi, 23 august 2012, ora 10:00

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Delea Noua nr.3 et.5 – langa biserica Delea Noua)

Desfasurator:
10:00 inregistrare participanti
10:30 training
12:00 mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:
Membrii ABI – gratuit
Alti brokeri – 50E (in limita locurilor disponibile)

Inscrieri:
Inscrierile se fac pana pe 22 august, direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarui broker indiferent daca este sau nu membru ABI.

Va asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.