Ofera clientilor un cadou unicat prin parteneriatul ABI – Poenari

Ofera clientilor un cadou unicat prin parteneriatul ABI – PoenariABI anunta cu bucurie semnarea unui protocol de colaborare, special adresat membrilor asociatiei, cu Poenari – compania care produce o gama variata de stilouri unicat. Stim cat de importanta este relatia dintre broker si clientul sau, iar prin acest parteneriat ne dorim sa oferim o metoda eleganta si de imapact, care sa duca la consolidarea acestei relatii.

In baza protocolului, membrii ABI se bucura de conditii preferentiale la comenzile pentru stilouri Poenari. Brokerii imobiliari membri ABI beneficiaza de un discount de 10%, aplicat tuturor stilourilor comandate prin intermediul asociatiei. De asemenea, termenul de plata a unei comenzi este de maximum 7 zile calendaristice, iar comenzile venite prin ABI vor avea caracter prioritar in ciclul de productie Poenari.

Ti s-a intamplat vreodata sa ai un moment in care sa-ti spui ca un anumit client de-al tau ar fi meritat un cadou special? Poate pentru cateva clipe te-ai gandit chiar sa-i oferi o mica amintire la final, dar nu ai gasit obiectul potrivit. De acum ai cadoul ideal, menit sa-i capteze atentia si inima. Stiloul marca Poenari poate fi acel motiv care sa dea certitudinea clientului ca a ales brokerul potrivit, pe care merita sa-l recomande cu caldura prietenilor si cunoscutilor.

Pentru comenzi si detalii, va asteptam e-mail-urile la adresa secretariat@abi.org.ro.

Un cadou personalizat pentru un client unicat!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.