Daruieste clientilor o excursie-cadou prin noul parteneriat ABI – HASHAS Travel

Daruieste clientilor o excursie-cadou prin noul parteneriat ABI – HASHAS TravelAsociatia Brokerilor Imobiliari continua seria parteneriatelor incheiate cu scopul de a oferi brokerilor-membri variante diverse de a multumi clientilor pentru colaborarea avuta. Cea mai noua colaborare a fost incheiata cu agentia de turismHASHAS Travel in baza careia brokerii imobiliari le pot oferi clientilor vouchere de calatorie cadou.

Voucherele, avand valori diferite, vor putea fi achizitionate de membrii ABI la preturi promotionale. De exemplu, un voucher in valoare de 300 EUR poate fi achizitionat la pretul de 250 EUR, doar la comenzile transmise prin intermediul asociatiei. Voucherele inmanate clientilor vor avea forma unor carduri personalizate ABI cu valoari de 150 euro (cardul White), 300 euro (cardul Silver), 500 euro (cardul Pearl) sau 1000 euro (cardul Gold).

Valoarea fiecarui voucher-cadou poate fi decontata de clientul dumneavoastra pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice personalizate, oferite de catre agentia de turism HASHAS Travel. Fiecare voucher va avea un numar unic de inregistrare, fiind valabil 3 luni de la data emiterii lui si putand fi considerat avans pentru un pachet turistic cu o valoare mai mare.

Pentru comenzi si detalii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: secretariat@abi.org.ro

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.