Marti, 13 noiembrie 2012, ora 09:00 – Porti deschise ABI – Bursadeimobile.ro

Marti, 13 noiembrie 2012, ora 09:00 – Porti deschise ABI – Bursadeimobile.roABI si Bursa de Imobile va invita marti, 13 noiembrie 2012, ora 09:00, la o intalnire cu Portile Deschise pentru intreaga comunitate a brokerilor imobiliari. Sistemul integrat Bursa de Imobile este pregatit de start, iar noi ne dorim sa extindem echipa.

Ii asteptam la eveniment pe toti agentii si brokerii imobiliari interesati sa afle cele mai noi informatii despre Bursa de Imobile, dar si modul de functionare a sistemului. Punem la dispozitie o platforma de lucru 100% transparenta care ajuta brokerii sa fie mult mai performanti.

Intalnirea va avea loc la sediul asociatiei, situat in str. Delea Noua, nr. 3, et. 5, Cladirea Delea Center (langa biserica Delea Noua).

Toti cei interesati sunt rugati sa confirme participarea la numarul de telefon pus la dispozitie de secretariatul ABI – 0731.010.145. Din motive administrative, este posibil sa fim nevoiti sa limitam numarul persoanelor participante.

Va asteptam sa deschidem impreuna portile Bursei de Imobile!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.